Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta på fläskfilé och honung

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En dröm som smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär baconet i mindre bitar. Stek det i en gryta (gärna en järngryta).
  2. Skär fläskfilén i tunna skivor och stek dem i margarinet i grytan. Salta och peppra.
  3. Strö över mjöl. Rör om. Tillsätt vatten, grädde och honung. Låt småputtra i 10 minuter.
  4. Skär äpplet i skivor och tillsätt det tillsammans med syltlök och dragon.
  5. Servera med sallad gjord på salladsblad, purjolök, tomat och morot samt bandspagetti.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.