Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gulasch med fläskkött, tomater och citron

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Smakrik och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lök, vitlök och morötter.
  2. Skär den gula löken och morötterna i bitar och finhacka vitlöken. Riv av skalet på citronerna.
  3. Bryn grytbitarna i omgångar i olivolja. Blanda köttet med lök, vitlök och morötterna, låt bryna med några i några minuter.
  4. Lägg i citronskal och stött kummin och fräs med någon minut. Tillsätt tomater och buljong. Koka sakta under lock ca 30 minuter, ta av locket och koka ytterligare ca 30 minuter, eller tills köttet är mört. Red eventuellt av grytan med majsstärkelse utblandat med vatten.
  5. Smaka av med salt och peppar.
  6. Servera med potatismos, gräddfil och saltgurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.