Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gumröra på kavring

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Lättlagat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Fräs purjon mjuk i matfettet i en stekpanna. Låt ansjovisen rinna av och grovhacka den. Skala och hacka äggen. Blanda ansjovis, ägg och crème fraiche med purjolöken. Tillsätt basilika och persilja. Smaka av med peppar.
  2. Skär kavringen i trekanter. Fördela gumröran på kavringen.
  3. Garnera med basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.