Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gurka inlagd i ättika, kryddor och grekisk yoghurt

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Serveras som tillbehör till kyckling eller kött och på buffébordet. Öka gärna upp receptet beroende på tillgång till gurka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala gurkan och skiva den på längden med en osthyvel.
  2. Strö saltet över gurkan och låt den stå ca 30 min. tills den vattnats ur. Häll av vätskan.
  3. Pressa vitlök över gurkan och tillsätt paprikapulver (efter smak) ättikspriten och yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.