Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gyllene pasta med saffran och räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämigt, lyxigt och med ljuvlig saffranssmak. Snabbt och magiskt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Strimla fänkålen tunt. fräs hälften av fänkålen, lök och vitlök i olja och saffran någon minut. Häll i krossade tomater och grädde. Låt sjuda ca 10 minuter. Smaka av med salt och cayennepeppar.
  2. Krama resten av fänkålen med citronsaften och smaka eventuellt av med salt. Vänd ner räkor och pasta i såsen precis före servering. Toppa med den citrusmarinerade fänkålen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.