Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gyllengul sötpotatissoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mättande och kalorisnål

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala alla rotfrukterna och skär i små tärningar. Skiva purjolöken.
  2. Värm upp oljan lätt i en stor kastrull eller gryta, fräs curry och koriander, lägg i rotfrukterna, låt fräsa på låg värme ca 5 min.
  3. Häll på buljong så att de täcker rotfrukterna, tillsätt sedan ytterligare 3 dl. Sätt på locket och koka upp. Låt koka i 10 min på högt tryck.
  4. Mixa soppan slät med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.