Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och chokladmarmelad

 
Skriv ut

Vilken lyxgod marmelad - och överraskande i smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pressa citronen. Rensa hallonen. Blanda hallon, citronjuice och socker i en kastrull, koka 10 minuter, det ska inte stormkoka, då kan marmeladen brännas. Rör flera gånger och skumma.
  2. Hacka chokladen. Ta kastrullen från plattan och rör ner chokladen, som ska smälta och blanda sig med hallonen.
  3. Häll upp på varma burkar och sätt genast på lock. Låt svalna och ställ kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.