Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och rabarberpaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En kanongod paj som måste prövas! + superlätt=) Kommentera gärna vad ni tyckte om pajen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smörj en ugnssäker form, ca 20 cm.
  3. Skär rabarberna i lagom stora bitar. Lägg i hallonen och rabarberna i formen.
  4. Smält smöret blanda sedan socker mjöl och bakpulver med smöret. Bred på blandningen över rabarberna och hallonen.
  5. Grädda den i ugnen i ca 30 min.
  6. Servera gärna med en klick glass eller grädde! =D

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.