Bullarna blir extra goda när de penslas med smält smör och doppas i strösocker.
Instruktioner
- Gör grunddegen.
- Hallonfyllning:
Rör hallon med socker och majsstärkelse. Låt ev lite av vätskan rinna av i en sil.
- Dela degen i två delar. Kavla ut en del till en 35x50 cm stor platta. Bred över hälften av hallonfyllningen längs med halva degplattan. Vik över den andra deghalvan.
- Skär upp degen i 20 remsor. Tvinna dem och gör en knut. Lägg knutarna på en plåt med bakplåtspapper. Gör på samma sätt med den andra deghalvan. Låt bullarna jäsa 30 min under bakduk.
- Sätt ugnen på 250°. Grädda bullarna mitt i ugnen ca 8 min. Låt svalna på galler under bakduk.
- Smält smöret. Pensla ovansidan av bullarna i smöret och doppa dem i strösocker.
Publicerat den
19 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar