Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonpaj

 
Skriv ut

Lätt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär smördegen i 4 lika stora delar. Blanda hallon, potatismjöl och strösocker. Fördela hallonen i mitten på varje smördegsplatta. Strö en tesked vaniljsocker över varje.
  2. Pensla alla kanter med uppvispat ägg. Vik in alla ändar och rulla ihop plattorna till små avlånga paket. Pensla ovansidan med ägg. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader, ca 18-20 min.
  3. Rosta pistagenötterna i en torr stekpanna. Strö över socker och salt. På svag värme och under ständig omrörning, låt sockret karamelliseras så att det får en fin gyllenbrun färg. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.