Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonrutor i långpanna

 
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En av sommarens frestelser,hittat recept från veckotidning. Jag säger bara mums.......

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker poröst. Rör ner äggen ett i taget. Blanda mjöl, vaniljsocker och bikarbonat i en skål, vänd ner mjölblandning och gräddfil i äggsmeten. Rör till en slät smet. Häll i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Grädda i 200 grader i nedre delen av ugnen ca 30 minuter. Låt kallna.
  2. Topping: Blanda smör, färskost och kesella. Tillsätt florsocker, vaniljsocker och hallon och rör till en slät kräm, bred krämen på kakan. Skär i rutor och garnera med färska hallon och chokladpinnar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.