Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonsorbet med mynta och limesocker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och väldigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj limen ordentligt och riv sedan det yttersta skalet på rivjärn. Blanda "limeriv" och strösocker-
  2. Pressa saften ur limefrukten. Lägg de frusna hallonen i en matberedare tillsammans med florsocker och limesaft och mixa tills bären börjar bli finfördelade.Tillsätt creme fraiche och mixa sorbeten slät. Finstrimla myntabladen. Skeda upp sorbeten i portionsskålar, strö över limesocker och mynta och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.