Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloumi med chili

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Annorlunda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda den hackade chilin och olivoljan i en liten skål och låt den stå så att smakerna hinner utvecklas medan du lagar osten.
  2. Jag använder en teflonpanna till det, utan någon olja, och steker skivorna i ca 2 minuter på var sida tills de fått fin gyllenbrun färg här och där.
  3. När alla halloumiskivorna är stekta lägger du upp dem på ett par små tallrikar. Rör om chilin, häll den över osten och pressa över lite citron. Så enkelt är det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.