Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloumi med frästa grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En härligt vårrätt!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250°. Skär aubergine i 1 cm stora tärningar och lägg i en ugnsform. Ringla över 1 msk olivolja och rosta högst upp i ugnen i 20 minuter. Koka pasta. Skär halloumi i 1 cm tjocka skivor. Skölj och strimla purjolök. Skär paprika i 1 cm stora tärningar och tomat i klyftor. Lägg halloumiskivorna på auberginen när 8 minuter återstår av stektiden. Sätt ugnen på grill. Hetta upp 1 msk olivolja i en stekpanna, pressa i vitlök, tillsätt purjon och stek på medelhög värme i 2 minuter. Tillsätt paprikan, tomaterna, sockerärtor, 1 krm svartpeppar, 1 krm salt och soja. Låt allt bli varmt, ca 3 minuter. Lägg pastan i en serveringsskål, blanda ner grönsaksfräset, auberginen och halloumin. Klart att servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.