En otroligt smakupplevelse är dessa biffar med alla goda tillbehör!
Burgarna är inte helt lätt att steka men resultatet är gudomligt.
Instruktioner
- Rör ihop ingredienserna till dressingen i en skål.
- riv zucchini, morot och halloumi på ett rivjärn. Hacka myntablad. Lägg rivet och myntan i en skål och rör om så att allt blandas. Hetta upp en stekpanna med olivolja på medelvärme.
- Forma burgarna med händerna genom att pressa ihop blandningen hårt mellan handflatorna och låt överflödig vätska rinna ut från grönsakerna.
- Stek burgarna tills osten har smält och binder ihop grönsakerna. Tryck ihop och forma burgarna medan du steker dem gyllene - de är ganska svår stekta.
- Servera burgarna i ett stort kålblad med en klick tahinidressing, skivad avokado och en sked syrade grönsaker. Garnera med ärtskott.
Publicerat den
27 mars 2015
Liknande recept
Skriv kommentar