Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloumigryta med kapris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En gryta som är god som den är men passar också som pastasås. Lägg till en extra burk små tomater om du ska använda rätten som pastasås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och vitlök. Skär zucchinin i halvmånar, ½ cm tjocka. Skär svampen i bitar. Fräs allt i olja i en gryta. Häll i tomaterna. Rör i buljongpulver, oregano och kapris. Låt puttra 15 minuter.
  2. Skär under tiden osten i stora kuber, stek tills den fått fin färg. Låt osten puttra med i grytan ett par minuter innan servering.
  3. Servera grytan med pasta, ris eller annat gryn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.