Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hamburger köttfärssås

 
  • Serverar: 7 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det är frysta hamburgare som blir till en grynig färssås till pasta, potatis eller ris

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa ner hamburgarna och stek allt i till en grynigt brynt färs. Tillsätt tomater, riven lök och ost, grädde, vatten. Låt det puttra 5 min. Krydda valfritt mycket av varje krydda men gärna ganska mycket pizzakrydda och timjan och sen resten av kryddor. Smaka av tof och puttra ca 10 min till
  2. Servera till pasta förslagsvis penne barilla eller potatis, ris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.