Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnöts- och kardemummakakor

 
Skriv ut

Krispigt tilltugg till efterrätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 15 - 20 kakor
  2. Sätt ugnen på 200 grader. Finhacka nötterna. Blanda nötterna med honung, socker, olja och kardemumma. Rör i mjölet.
  3. Rulla bollar av smeten och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Tryck till bollarna något. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 10 minuter. Låt svalna på galler.
  4. Servera ev till kryddiga persikor och kokos och lavendelglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.