Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrerutor med choklad

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Långpannekaka.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°C. Rör smör och socker poröst. Tillsätt ägget. Blanda mjöl, bakpulver och kakao och rör ner det tillsammans med havregryn i smeten. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper eller smort smörpapper i en långpanna, ca 30x40 cm. Strö över russin. Grädda mitt i ugnen 8-10 minuter. Skär kakan i rutor när det svalnat något.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.