Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hel potatis kokt i öl, smör och buljong

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är spännande att koka in smaker i grönsaker. Här får potatis tillskott av öl och buljong. Ett gott tillbehör som kan serveras till många olika kött- och fiskrätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och lägg i en kastrull. Häll på öl och buljong och tillsätt smöret.
  2. Koka upp och sjud under lock i cirka 20 minuter.
  3. Servera även till wienerkorv och senap.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.