Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helgrillad fläskfilé med indiansallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härlig sommarmat!

Ingredienser

Instruktioner

Börja md att tända utegrillen Putsa köttet. Salta och peppra. Pensla lätt med olja och grilla i 35-40 min. Rör ihop jordnötssmör, chutney, worcestersås och vinäger. Rör ner olivoljan i omgångar. Rör ner vispgrädden. Avsluta med att blanda ner 1 kruka finhackad gräslök och smaka av med salt och peppar. Skölj kidneybönorna och blanda med spenatbladen. Dela tomaterna och finhacka rödlöken. Bland med bönor och spenat. Dressa salladen med hälften av såsen strax före serveringen. Skär filén i ca ½ cm tjocka skivor. Lägg upp på ett fat. Arrangera salladen i en luftig hög bredvid och avsluta med att ringla över resten av dressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.