Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helstekt fläskfilé med varm grönsakspasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Medan fläskfilén steker i ugnen fixar du till en krämig pasta med grönsaker och pastagrädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Smält lite smör i en stekpanna. Bryn fläskfilén runt om. Krydda med timjan, salt och peppar. Ställ in i ugnen och stek färdigt filén i 15 minuter.
  3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen under tiden.
  4. Snitta, skölj och strimla purjon. Strimla paprikan. Koka upp grädde och grönsaker.
  5. Slå av den färdiga pastan och rör ned den i grädden.
  6. Smaka av med salt och peppar.
  7. Skär upp filén i tunna skivor och garnera med timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.