Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helstekt fruktkyckling med burgursallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En perfekt påskmiddag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in kycklingen, färsk eller tinad, med 1/2 citron.
  2. Krydda kycklingen in- och utvändigt med timjan, salt, peppar, och cayennepeppar. Fyll kycklingen med aprikoser. Stek kycklingen i 200°C, 50-60 minuter. Kycklingen är färdig när köttsaften är klar utan rosa inslag.
  3. Rör ihop ingredienserna till bulgursalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.