Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagad julsenap med smak av ingefära och kardemumma

 
Skriv ut

Twista till din senap med de goda smakkompisarna ingefära och kardemumma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm vinäger och vatten så att det nästan kokar, ta av från värmen och rör ner senapsfröna. Plasta eller lägg lock på kastrullen och låt dra 1 timme.
  2. Skala och riv ingefära och mortla kardemummakärnorna grovt. Häll senapsfröblandningen i en mixer tillsammans med ingefära, kardemumma, socker och salt. Mixa ca 5 minuter. Avsluta med oljan.
  3. Lägg senapen i en burk med lock och ställ kallt i 1-2 dagar innan den används.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.