Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemvävda samosas med supergod raita

 
Skriv ut

Ingen egen deg. Mycket enklare - lika gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna och koka potatisen. Hacka och sautera löken i en stor panna. Tillsätt den kokta potatisen och de frusna ärterna. Strö över alla kryddorna och blanda väl medan ärterna tinar och blir varma. Häll över citronjuicen och rör lite till. Det ska bli en ganska klibbig blandning. Tillsätt lite vatten om det verkar för torrt. Dela Liba-bröden i sjättedelar. Öppna dem försiktigt och fyll varje "klyfta" med några matskedar av fyllningen. Rulla ihop och försegla med en tandpetare. Lägg knytena i en ugnssäker form och pensla med yoghurt. In i ugnen. 200 grader i en kvart.
  2. Gör raitan under tiden. Finhacka allt det gröna och rör ner i yoghurten. Tillsätt 1 tsk socker i taget. Rör om och smaka av. När det är riktigt gott är det färdigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.