Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Henningssons lätta frukostbullar

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kalljästa bullar som man blandar ihop kvällen innan och bakar av på morgonen efter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös honung och jäst i ljummet vatten. Blanda sedan i de torra ingredienserna. Jäs övertäckt i kyl under natten.
  2. Degen är lite kladdig, så om man fuktar händerna är det lättare att göra bullar. Rulla ut degen till bullar och grädda i 250° 15-18 minuter. Efter halva tiden är det bra om man dänker plåten med lite kallt vatten, det gör att bullarna får en fin skorpa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.