Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het ananas med nötkross och glass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräsch och god efterrätt som du lätt svänger ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält ca ½ dl socker i en tjockbottnad panna. Tillsätt nötterna när sockret smält. Rör om och häll genast upp på en bakplåtspappersklädd plåt. Låt stelna och hacka det grovt.
  2. Skär bort skalet och skiva ananasen. Hetta upp en panna med smör och stek snabbt på varje sida. Strö socker över.
  3. Servera varma ananasskivor med nöthack och vaniljglass. Garnera med mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.