Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het baconsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel sås som man kan variera hettan på efter tycke och smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla baconet och hacka löken. Stek i smör eller olja
  2. Blanda i majsen och champinjoner och låt de fräsa och få lite färg.
  3. Salta och peppra Tillsätt sambal oelek och mango chutney och rör om.
  4. Häll på vatten och lägg i buljongtärningen.
  5. När det kokat upp, tillsätt creame fraich. låt det puttra i ca 5 minuter.
  6. Servera med pasta eller ris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.