Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het chilipasta med kräftstjärtar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det här serverade min 18 åriga son en dag, det var jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka vitlöksklyftor och urkärnad chili fint. Fräs chili och vitlök i olja i en stekpanna. Strimla en röd parika, skär tomaterna mitt itu.
  2. Lägg parika och tomat i en stekpanna, låt tomaterna mjukna lite. Tillsätt väl avrunna kräftstjärtar. Låt kräftstjärtarna krulla ihop sig lite.
  3. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  4. Riv skal från två citroner. Blanda rucolasallad, kokt pasta och rivet citronskal i en stor skål. Blanda i kräftstjärtblandningen.
  5. Servera baguette till detta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.