- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En jättegod gryta som går snabbt och är billig att göra. Även du som ine gillar kycklinglever kommer att göra det efter att ha smakat detta...
Instruktioner
- Skölj kycklinglevern noga, häll i en skål och täck med vatten. Tillsätt ättikspriten. Låt stå ca 10 min. Skölj därefter levern igen och skär i mindre bitar.
- Häll lite olivolja i en stekpanna och ha i levern. Strö över bakpulver (gör så att levern blir mör och saftig), sambal oelek och kryddorna. Stek kycklinglevern i ca 15 minuter, eller tills du ser att den är färdig.
- Hacka löken. Häll lite olivolja i en djup stekpanna och bryn löken. Tillsätt därefter levern och stek alltsammans någon minut så att smakerna blandas.
- Häll i matlagningsgrädden och krydda vid behov.
- Servera med ris alt. med tagliatelle.
Publicerat den
16 augusti 2009
Liknande recept
Skriv kommentar