Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het kycklinglevergryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En jättegod gryta som går snabbt och är billig att göra. Även du som ine gillar kycklinglever kommer att göra det efter att ha smakat detta...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj kycklinglevern noga, häll i en skål och täck med vatten. Tillsätt ättikspriten. Låt stå ca 10 min. Skölj därefter levern igen och skär i mindre bitar.
  2. Häll lite olivolja i en stekpanna och ha i levern. Strö över bakpulver (gör så att levern blir mör och saftig), sambal oelek och kryddorna. Stek kycklinglevern i ca 15 minuter, eller tills du ser att den är färdig.
  3. Hacka löken. Häll lite olivolja i en djup stekpanna och bryn löken. Tillsätt därefter levern och stek alltsammans någon minut så att smakerna blandas.
  4. Häll i matlagningsgrädden och krydda vid behov.
  5. Servera med ris alt. med tagliatelle.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.