Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het tomatsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Slår Santa Maria och Old el Paso med hästlängder! Garanterat fräschare, godare och med mycket bättre sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka tomaterna och mosa hacket i en kastrull. Finhacka scharlottenlök, vitlök och habanero, lägg ner i kastrullen. Rör ner övriga ingredienser och koka upp. Låt det koka i ca 10 minuter och förvara i kylen tills det är dags att äta.
  2. OBS! Har ni valt att hacka ner habanero så häl i lite i taget och smaka av. En hel habanero kan göra salsan väldigt stark.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.