Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga varma smörgåsar med tomatsalsa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Lägg ut bröden på en plåt med bakplåtspapper. Bred tomatsalsa på bröden.
  3. Skär korven i skivor. Skölj och skiva tomaterna. Lägg på korv och tomater på brödet. Strö över oregano och ost.
  4. Sätt in smörgåsarna i övre delen av ugnen och gratinera 10 – 15 minuter.
  5. Servera de varma smörgåsarna med sallad och gräddfil.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 30 september 2009

    Varma smörgåsar när man kommer in på höstkanten, uumm, fempoängare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.