Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta frukter med ingefärsgrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att servera fruktsalladen varm kommer från det österländska köket. Bäst resultat får man av frukter med lite hårdare konsistens.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden till såsen. Rör ner äggula och ingefära. Smaka av med florsocker.
  2. Skala och skär frukten i bitar. Blanda juice, lime eller citronsaft, florsocker och maizena.
  3. Hetta upp en wok eller teflonpanna med smör. Fräs frukten under omrörning några minuter. Häll i juiceblandningen och låt allt hettas upp men inte koka. Servera genast med ingefärsgrädden till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.