Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt fredagsmat. Mycket läcker kryddblandning!

Ingredienser

Instruktioner

Rensa räkorna. Koka riset. Kärna ur och strimla paprikorna. Värm oljan i en gryta. Tillsätt curry, krossad vitlök, paprikapulver och cayennepeppar. Lägg i räkorna, rör om och låt dem ta åt sig en stund av den kryddiga oljan. Tag sedan upp räkorna och lägg dem åt sidan. Lägg i krossad tomat, strimlad paprika, chilisås och salt i grytan. Koka cirka 10 minuter. Blanda i grädden och koka några minuter så att röran blir tjock. Lägg tillbaka räkorna. Servera genast med kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • pzz 27 november 2011

    Jätte gott , ännu godare dagen efter. Kommer att bli en favorit för mig å frugan.

  • Jimu 10 januari 2012

    Enkelt och mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.