Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungs- och rosmarinstekta revbensspjäll

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ugnsstekta rotfrukter är gott till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Lägg spjället på galler i en ugnsfast form. Pensla revbenen på båda sidor med soja och honung. Strö på rosmarin, salt och peppar.
  3. Stek spjället i ugn ca 1 timme och vänd det efter halva tiden. Stek det ytterligare ca 30 minuter beroende på tjocklek. Köttet ska kunna lossas från benen när det är färdigt.
  4. Skär i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.