Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsbakat äpple med digestive

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Ta bort kärnhuset ur äpplena och lägg dem i en ungsfast form
  3. Blanda smöret med pinjenötterna, alt. mandel - eller hasselnötsflarn och Digestive.
  4. Fördela fyllningen i äpplena Häll över lite honung, sätt en kanelstång i varje äpple och ställ in dem i ugnen i 20-30 minuter eller tills de är möra. Servera varma
  5. Desserten serveras med vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.