Kanongoda revben med lite klipp i. Som mat eller som tilltugg. Bör räcka till 4 pers med lite tilltugg.
Instruktioner
- Blanda socker, honung och vinäger i en kastrull.
Värm och rör om tills allt socker är löst.
- Tillsätt vitlök, worcestershiresås, salt tabasco, ingefära
Rör om och låt svalna
- Lägg revbenen i en plastpåse och häll över hälften av marinaden. Se till att marinaden fördelas jämt och låt marinera i kylskåp i ett dygn. Spara resterande marinad i kylskåpet.
- Sätt ugnen på 175°
Lägg revbenen i en ugnssäker form pensla med den sparade marinaden.
Låt stå i ugnen i 30 minuter.
Ta ut och vänd på revbenen och pensla den sidan som nu är vänd uppåt.
Revbenen ska stå ytterligare en timme i ugn, pensla någon eller några gånger till under denna tid om marinaden räcker.
Publicerat den
15 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar