Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsglacerade revbensspjäll

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kanongoda revben med lite klipp i. Som mat eller som tilltugg. Bör räcka till 4 pers med lite tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda socker, honung och vinäger i en kastrull. Värm och rör om tills allt socker är löst.
  2. Tillsätt vitlök, worcestershiresås, salt tabasco, ingefära Rör om och låt svalna
  3. Lägg revbenen i en plastpåse och häll över hälften av marinaden. Se till att marinaden fördelas jämt och låt marinera i kylskåp i ett dygn. Spara resterande marinad i kylskåpet.
  4. Sätt ugnen på 175° Lägg revbenen i en ugnssäker form pensla med den sparade marinaden. Låt stå i ugnen i 30 minuter. Ta ut och vänd på revbenen och pensla den sidan som nu är vänd uppåt. Revbenen ska stå ytterligare en timme i ugn, pensla någon eller några gånger till under denna tid om marinaden räcker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.