Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsmelon & Jordgubbsdessert

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En somrig, svalkande och uppfriskande dessert.

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka upp vin, kanelstång och stjärnanis. Skala och skär melonen i klyftor. Låt dem koka i lagen 1 minut. Låt svalna. Lägg upp på ett serveringsfat och häll över lite av lagen. 2. Rör ihop crème fraiche och vaniljsocker. 3. Klyfta jordgubbarna och lägg dem på toppen av melonen. Servera med en klick av vanilj-crème fraichen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.