Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hummer- och äppelcocktail

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Sött och syrligt i förrätten med äpple och hummer. Skär äpplet i små tunna klyftor och behåll skalet för färgens skull.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela hummern och knäck klorna. Plocka ut köttet och skär det i bitar. Skär oskalade äpplena i tunna klyftor och finhacka löken.
  2. Blanda hummer äpple, lök, ärter, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Vänd i dillvipor, lägg upp i små glas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.