Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hummer- och krabbsallad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En lyxig förrätt

Ingredienser

Instruktioner

1. dagen före festen. Häll av krabbköttet och krama ut så mycket vätska som möjligt. Blanda krabbköttet med majonäs, dragon, senap och limejuice. Smaka av med salt och peppar. 2. Dela och plocka köttet ur hummrarna. spara skalen. 3: Fyll skalen med krabbsalladen. Skär hummerköttet i fina skivor och fördela över karbbsalladen. Toppa med en hummerklo. Lägg över på fat. Täck med plastfolie och förvara i kylen 4. Festdagen: Ta ut humrarna i god tid. Lägg up på fat eller tallrikar. Garnera med limeklyftor och dragonkvistar. Servera gärna med vitlöksbröd eller med färskt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.