Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbsallad med avokado och hasselnötter

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Kul mix. Att blanda krabba med avokado, päron och hasselnötter ger en spännande sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka hasselnötterna grovt och rosta dem i en torr panna. Finhacka sellerin och persiljan och dela päron och avokado i mindre bitar. Skala och finhacka rödlöken.
  2. Blanda hasselnötter, selleri, päron, lök, persilja, citron, olivolja, salt och peppar i en skål. Vänd försiktigt ner krabbköttet och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.