Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Il Bregotto-bröd

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Helt underbara

Ingredienser

Instruktioner

Smula jästen i en degbunka och blanda med den fingervarma degvätskan. Rör ner resten av ingredienserna samt mjölet. Degen ska vara ganska lös och smidig. Låt jäsa under bakduk i ca 40 minuter. Baka ut bröden på mjölat bakbord och låt dem jäsa i ytterligare 40 minuter. Baka bröden i 225 graders ugn i ca 15-20 minuter. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.