Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Skär purjolöken i ringar och lägg i vatten i kastrull.
Låt koka några minuter, under tiden vispa grädden.
Skär kasslern i skivor och strimla den.
Kavla ut smördegsplattor och klä en eldfast form, även upp på kanterna.
Spara 2 plattor till lock.
Häll av vattnet från purjon och krama gärna ur den
lite så den inte är så blöt.
Såsen blir lätt simmig då.
Vänd i senap och potatismjöl i grädden, rör om
lägg sen i kassler och purjo och blanda samman allt.
Lägg röran på smördegsplattorna och fördela ut över hela formen. Kavla ut de sista smördegsplattorna och täck som lock. Se till att det blir tätt genom att trycka lite vid kanterna. Sätt in i mitten av ugnen ca 15 min eller tills den fått fin färg. Servera med sallad och pain riche eller annat gott bröd.
Smaklig måltid !