Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inbakad ryggbiff med gorgonzola

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

Gör så här: Stek ryggbiffen i 2 tsk av fettet. Låt svalna. Skär löken och stek den ihop med kantarellerna i resten av fettet. Låt även det svalna. Lägg svampröran på smördegen med ryggbiffen ovanpå. Lägg en klick gorogonzola på köttet. Vik ihop smördegen till två fina portionspaket. Pensla med ägg. Grädda i ca 15 min, tills paketen fått fin färg och blivit genomvarma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.