Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kycklingpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enligt stallkompisen så är denna rätt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i lättsaltat vatten.
  2. Under tiden pastan kokar; hetta upp oljan i ett stort stekjärn och fräs kycklingen i några min på hög värme.
  3. Lägg alla grönsakerna tillsammans i stekjärnet och fräs dem i ytterligare någon minut tillsammans med kycklingen.
  4. Krydda med gurkmejan och garam masalan och rör sedan ner den kokta pastan och rör om. Salta och peppra. Servera med en klick yoghurt till varje portion

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.