Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk Raita

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det finns flera olika varianter på Raita och det här är den variant jag brukar göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna alla grönsaker fint och bland med kryddor och yoghurt.
  2. Servera som tillbehör till kryddstark mat från Indien.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • evaullabritt 14 november 2013

    Nja, receptet verkade intressant, men kanelen tog över. Ska man göra detta långt i förväg så att smakerna får mogna? Ska ge det en andra chans i alla fall.

  • Gourmak 7 december 2013

    Hejsan! Jag är ledsen att du fick vänta på svar. Tråkigt att du inte gillade min raita, men jag har inte provat låta den stå och mogna själv. Det kanske är en bra idé.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.