Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk ris- och pistagedessert

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Risgrynsgröt på indiskvis fullproppad med godsaker som hallon, honung och pistage.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka mjölken i en tjockbottnad kastrull i 20 minuter. Då ska den ha reducerats något. Tillsätt risgryn och salt. Låt alltsammans koka i ytterligare 30 minuter. Låt risgrynen svalna.
  2. Rör ner honung, bittermandelarom, citron, russin, pistagemandlar och till sist de frysta hallonen.
  3. Rör inte mer än nödvändigt, det är finast om hallonen förblir hela.
  4. Servera desserten i vackra glas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.