Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk smörkyckling hurry, hurry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Indiernas svar på snabbmat. Gott som ett ljuvligt långkok. Toppa gärna med färsk koriander när du serverar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Ta bort skinn och ben från kycklingen och skär köttet i mindre bitar. Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och riv ingefäran.
  2. Fräs lök, vitlök och ingefära i smör i en wok eller stor gryta. Tillsätt spiskummin och garam masala och låt fräsa med ca 1 minut. Tillsätt passerade tomater och yoghurt. Låt puttra ca 15 min.
  3. Blanda ner kycklingen i såsen och krydda med salt. Servera med riset och eventuellt sallad. Garnera eventuellt med koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.