Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesisk nasi goreng

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gudomligt gott med jasminris till! Och så enkelt att laga!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryna köttet i en högkantad stekpanna. Skär vitkålen, löken, purjolöken och paprikan i strimlor och pressa vitlöken och bryn allt med köttet. Tillsätt kryddorna och låt småkoka ca 15 minuter. Koka lite jasminris till.
  2. Smaklig måltid! =)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.