Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsdrömmar med pistagemandel

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Lätta och luftiga småkakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Vispa smör och socker vitt och fluffigt med elvisp. Vispa i olja och citronskal. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten.
  3. Rulla små kulor och lägg dem glest på bakpappersklädda plåtar. Hacka pistagemandeln och lägg lite på varje degkula. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter tills kakorna känns torra och lätta. Låt svalna på plåten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.